ویزای تایلند

برای سفر به تایلند با مراحل درخواست ویزای توریستی تایلند و هزینه دریافت ویزای تایلند همچنین مدارک مورد نیاز برای گرفتم ویزای تایلند با تیک تریپ همراه باشید.

تایلند در شبه‌ جزیره هند و چین در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. زبان رسمی این کشور تایلندی، پرجمعیت ترین شهر این کشور و پایتخت آن بانکوک است که 95 درصد مردم این کشور بودایی هستند.

ویزای توریستی تایلند نیازی به مصاحبه ندارد و گردشگران تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می‌توانند ویزای توریستی را  دریافت کنند. مدت اعتبار ویزای تایلند 30 یا 60 روز است که می توانید در این کشور اقامت داشته باشید.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای توریستی تایلند

1- اصل و کپی بليط تاييد شده  هواپیما به مقصد تايلند را باید داشته باشید.

2- یک قطعه عکس جديد 4*3 رنگی، تمام رخ، بدون عينک را باید داشته باشید.

3- اصل پاسپورت را همراه داشته باشید.

4- کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی را همراه داشته باشید.

5- تکميل کردن یک برگ فرم صدور ويزا

6- باید بدانید که جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است.

7- هزینه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو باید باشد.

هزینه اخذ ویزای تایلند

1- هزینه ویزای توریستی برای یک بار ورود : ۳۵ یورو
2- هزینه ویزای تجاری برای یک بار ورود : ۶۰ یورو
3- هزینه ویزای تجاری برای  چند بار ورود یک ساله : ۱۴۰ یورو
4- هزینه ویزای گذری : ۲۵ یورو

نکات مهم دریافت ویزای توریستی تایلند

* تمام کسانی که اقدام به درخواست ویزای تایلند می کنند باید در ایران حضور داشته باشند.
* هزینه پرداخت‌شده برای ویزا این کشور به هیچ وجه قابل استرداد نیست.
* هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
* پاسپورت شما باید حداقل دارای یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند داشته باشد.

برای خرید بلیط هواپیما تایلند (بلیط چارتر و بلیط سیستمی) و رزرو هتل، میتوانید به سامانه جستجو تیک تریپ مراجعه کنید.

سفارت تایلند در تهران

آدرس : بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳ قرار دارد.

تلفن : 77531433-021

فکس : 77532022-021

سایت سفارت تایلند : http://thaiembassy-tehran.org

ساعات کاری : روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ است.

بلیط هواپیما

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید