ویزای توریستی کانادا

شرایط گرفتن ویزای توریستی کانادا : انواع ویزای توریستی کانادا و مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا را در این مقاله بررسی می کنیم با تیک تریپ همراه باشید.

باید بدانید که سفارت کانادا در ایران تعطیل است و تمام فعالیت سفارت بصورت تعلیق در آمده است. اما شهروندان ایرانی می توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به یکی از سفارت های کانادا در کشور های همسایه (سفارت کانادا در ترکیه) مراجعه کنند. البته برای طی کردن تمام مراحل دریافت ویزا و بجای هدر دادن وقت و صرف هزینه های زیاد بهتر است تمام مراحل را بصورت اینترنتی انجام دهید.

سایت اداره مهاجرت کانادا: Http://Www.Iran.Gc.Ca

انواع ویزای توریستی کانادا

1- ویزای یکبار ورود کانادا (Single Entry)

2- ویزای 5 ساله کانادا (Multiple Entry)

مدارک لازم برای صدور ویزای حضوری کانادا

– تکمیل فرم درخواست ویزا کانادا از وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا.

– دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)

– گذرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)

– سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایران را داشته باشید.

شرایط لازم برای درخواست ویزای آنلاین

– گواهی‌نامه دارای اعتبار

– پست الکترونیک (ایمیل)

– دسترسی به اسکنر یا دوربین برای تهیه کپی دیجیتال از مدارک و بارگذاری آن‌ها

– کارت اعتباری یا کارت پرداخت معتبر مانند مستر کارد (MasterCard) ویزا (Visa) یا امریکن اکسپرس (American Express) برای پرداخت هزینه درخواست ویزا بصورت آنلاین را داشته باشید.

شرایط ویزای توریستی کانادا

– مدرک شناسایی معتبری مثل پاسپورت را داشته باشید.

– وضعیت جسمانی خوبی داشته باشید.

– سابقه جرم یا محکومیت مربوط به امور مهاجرت نداشته باشید.

– توانایی قانع کردن افسر مهاجرت را داشته باشید که در کشور خود متعلقاتی دارید ، مثل کار، خانه، دارایی و خانواده و به خاطر این تعلقات باید به کشور خود باز گردید. همچنین پیش از انقضای ویزا کانادا را ترک خواهید کرد.

– به اندازه کافی پول جهت تامین هزینه ‌ای خود در زمان اقامت به همراه داشته باشید.

– ممکن است به دعوتنامه از سوی شخصی در کانادا نیاز داشته باشید.

برای خرید بلیط هواپیما (بلیط چارتر و بلیط سیستمی) و رزرو هتل، میتوانید به سامانه جستجو تیک تریپ مراجعه کنید.

مراحل درخواست ویزا توریستی کانادا 

در ابتدا باید وارد سایت ویزای الکترونیکی کانادا شوید و فرم مربوط را کامل و با دقت پر کنید. اطلاعات مهم درخواست شده در فرم می‌توان به کشور صادر کننده گذرنامه متقاضی، ملیت متقاضی، شماره گذرنامه، مشخصات کامل متقاضی (نام، تاریخ تولد، محل تولد و تاریخ صدور گذرنامه). سایر اطلاعات نیز مربوط به ویژگی‌های ظاهری، تمکن مالی و اطلاعات سفر است.

و بعد از پر کردن و تکمیل همچنین پرداخت و ارسال فرم باید ایمیل خود را چک کنید زیرا بعد از ارسال فرم در خواست ویزا ایمیلی از طرف اداره مهاجرت کانادا برای شما ارسال خواهد شد.

اما برای اطلاع از وضعیت فرم درخواستان می توانید با شماره و مشخصات گذرنامه وارد سایت شوید و پیگیری کنید.

برای اخذ ویزای توریستی کانادا بهتر است بدانید

– همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ و کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی وارد شود.

– در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.
– هزینه صدور ویزا غیر قابل استرداد است.

– در صورت هرگونه مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.

– حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه است.

– از تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند.

– همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند.

بلیط هواپیما

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید