سفارت چین در تهران

آدرس سفارت چین در تهران : تهران خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی ، پلاک 73

ساعات کاری سفارت چین در ایران : روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت 8:45 تا 12:15 و بعدازظهرها از ساعت 14:30 تا 16:30

شماره تماس : 22291241 – 22291240

وبسایت سفارت چین در ایران : ir.chineseembassy.org

ایمیل : chinaemb_ir@mfa.gov.cn

سفارت ایران در چین

آدرس سفارت ایران در چین : no.13 dong liu JIE / san li tun ,beijing,china

کدپستی : 100600

کد کشور و محل : 8610

تلفن نمایندگی : 65324870,2-65322040

بخش کنسولی : EXT-272,239 FAX NO:65322029

سفارت جمهوری اسلامی ایران – پکن : beijing.mfa.ir

سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شانگهای : shanghai.mfa.ir

ایمیل : iranemb.bjs@mfa.gov.ir

ساعت کاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن : روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت 9:00 الی 17:30

ساعت پذیرش مراجعین بخش کنسولی : روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت 9:00 الی 12:30

ساعت پاسخگویی تلفنی بخش کنسولی : روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت 14:00 الی 16:00

برای خرید بلیط هواپیما (بلیط چارتر و بلیط سیستمی) و رزرو هتل، می توانید به سامانه جستجو تیک تریپ مراجعه کنید.

انواع ویزای چین

* ويزاي توريستي چين (L)ویزای توریستی چین برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

* ويزاي تجاري چين (F): این نوع ویزا با 3 ماه اعتبار و 1 ماه اقامت برای تجارت با چین است.

* ويزاي دانشجويي کشور چين (X): ویزای تحصیلی چین جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

* ويزاي کاری چين (Z): این نوع ویزا به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی و فرزندان وی صادر می‌شود.

* ويزاي خدمه چين (C):ویزای خدمه چین براي خدمه قطار هاي بين المللي و هواپيما و کشتي و .. صادر میشود.

* ويزاي روزنامه نگاري کشور چين (J1-J2): ویزای روزنامه نگاری کشور چین به دو نوع میباشد .

J 1- این نوع ویزا برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان وی صادر میشود.

J-2 این نوع ویزا نیز برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

* ويزاي ترانزيت کشور چين (G): ویزای ترانزیت کشور چین براي عبور از کشور چين به کشور ثالث در صورتي که فرد براي زمان بيشتر از 24 ساعت در فرودگاه چين بماند و يا مجبور به ترک فرودگاه گردد صادر میشود.

* اقامت دائم کشور چين (ويزاي D):ویزای اقامت دائم چین براي يک فرد خارجي که اجازه اقامت دائم چين را به دست مي آورد صادر میشود.

بلیط هواپیما

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید